طرز تهیه قیمه با پنیر کبابی

به گزارش پرسینا بلاگ، اضافه کردن ادویه ها و چاشنی هاست که طعم یک غذا را منحصر به فرد و به یادماندنی خواهد نمود. برای مثال قیمه! اگر تا به حال چاشنی خورش قیمه تان لیمو عمانی و ادویه هایی که استفاده می کردید، زردچوبه، دارچین و نمک و فلفل بود، پیشنهاد می دهیم این دستورالعمل را حتما دنبال کنید. البته علاوه بر چاشنی و ادویه هایی که به کار بردیم، این خورش قیمه یک تفاوت دیگری با خورش قیمه معمولی دارد و آن این است که علاوه بر گوشت از پنیر کبابی استفاده کردیم. با طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی همراه ما باشید.

طرز تهیه قیمه با پنیر کبابی

مواد لازم برای تهیه قیمه با پنیر کبابی

گوشت راسته یا مغز ران گوسفندی نیم کیلوگرم

پنیر کبابی یک بسته

آب یا استاک گوشت سه پیمانه

پیاز عظیم یک عدد

لپه یک پیمانه

لیمو عمانی پنج عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

چوب دارچین دو تا سه تکه

زردچوبه نصف قاشق غذاخوری

فلفل سیاه مقدار کمی

هل دو عدد

زنجبیل رنده شده یک تکه کوچک

گل محمدی یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی

برای درست کردن خورش قیمه باید تا جایی که ممکن است، گوشت خورشتی را ریز خرد کنید. پیازی را هم که برای درست کردن قیمه استفاده می کنید، حتما باید به صورت نگینی خرد کنید.

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز های نگینی خرد شده را داخل روغن خوب سرخ کنید. برای تهیه قیمه بسیار مهم است که پیاز خیلی خوب سرخ شده باشد؛ بنابراین پیاز را خام برندارید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن ریخته رو روی حرارت قرار دهید. گوشت های خورشتی را که ریز خرد نموده اید به روغن اضافه نموده و صبر کنید تا یکطرف گوشت رنگ بگیرد. در اینصورت گوشت ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم رنگ بگیرد.

چوب دارچین و زردچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید تا زردچوبه کاملا رنگش عوض گردد.

در این مرحله کمی فلفل و بعد لپه را اضافه کنید سپس به تفت دادن ادامه دهید.

حالا دو عدد هل را اضافه کنید و در همان حالت دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

بعد از یک دقیقه پیازی که خوب سرخ کردید و کاملا قهوه ای شده را اضافه کنید و یک مقدار استاک یا آب به مواد اضافه کنید. در خورش را ببندید تا خورش آرام آغاز به پختن و جا افتادن کند.

در این فاصله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نموده و با آب، کمی بجوشانید. سپس آب را دور ریخته و دوباره این کار را تکرار کنید.

لیمو عمانی ها را در نیمه پخت به خورش اضافه کنید.

پنیر کبابی را از بسته بندی خارج نموده و به صورت مکعبی شکل خرد کنید. سپس صفحه گریل را چرب نموده روی صفحه گریل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی رنگ گردد.

زنجبیل رنده شده و پنیر کبابی را در آخر به خورش اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

بعد از این که قابلمه را از روی حرارت برداشتید، گل محمدی را اضافه کنید. خورش قیمه با پنیر کبابی آماده است. نوش جان!

پریها: پریها | اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما

منبع: گردشبان
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5662

به "طرز تهیه قیمه با پنیر کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه با پنیر کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید